Informatie

De basis van de taart begint bij een mooi hoog gebakken luchtige biscuit. Hierbij kunt u kiezen uit vanille of chocolade biscuit.

Al onze taarten worden royaal gevuld, standaard met 2 laagjes luchtige vanillecrème en een laag huisgemaakte aardbeienjam. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer vullingen mogelijk! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op en informeer naar onze smakenlijst.

Voordat de taarten bekleed worden, worden ze afgesmeerd met botercrème of ganache. Dit zorgt er voor dat de taart niet meer kruimelt, mooi strak wordt en dat de fondant of marsepein goed hecht aan de taart. De taarten worden voornamelijk bekleed en gedecoreerd met fondant, maar een taart bekleed met marsepein behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Omdat elke taart op maat gemaakt wordt, is het onmogelijk om standaard prijzen te hanteren. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of stuur een e-mail naar contact@sweetsformysweet.nl. Wij kunnen u dan een passende offerte sturen.

Alvast uw bruidstaart proeven?
Wij verzorgen graag een heerlijke proeverij voor u!

Onze
Partners